Nuorisopalvelut

Nuorisopalvelut

Verkkokaupassa on Kouvolan nuorisopalvelujen järjestämää lomatoimintaa koulujen ja oppilaitosten kesä-, syys- ja talvilomien aikana. Nuorisopalvelut tarjoaa monipuolista ja pääsääntöisesti maksutonta lomatoimintaa kouvolalaisille 10 – 28 –vuotiaille nuorille. Tarjolla on monenlaisia leirejä, harrastusryhmiä, retkiä, toimintapäiviä ja teemailtoja. Nuoret pääsevät mukaan suunnittelemaan toiveiden mukaista toimintaa ja tapahtumia NuortenTalojen ja NuortenPaikan ohjaajien kanssa hyvissä ajoin ennen lomatoimintojen suunnittelua.

Loma-aikojen yöleirit ja retket ovat maksullisia, mutta kuitenkin edullisia. Paikat ostetaan ennakkoon verkkokaupasta. Verkkokaupan kautta ilmoittaudutaan myös sellaisiin maksuttomiin toimintoihin, joiden osallistujamäärä on rajallinen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muista ilmoittautuessa noudattaa ikärajoja.

Nuoret ovat tapaturmavakuutettuja nuorisopalveluiden puolesta kaikissa toiminnoissa.

Ulkopaikkakunnille tehtävien päiväretkien lisäksi lomatoimintaa on tarjolla myös NuortenTaloissa eri puolilla Kouvolaa sekä keskustassa NuortenPaikassa. Lisäinfoa nuorisopalveluista löydät osoitteesta https://www.nuortenkouvola.fi/

 

Lisätietoja: 

anni.linnasalo-laine(at)kouvola.fi, p. 020 615 4679

virpi.nokkala(at)kouvola.fi, p. 020 615 8400

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta